Q&A

 

1. Въпрос:

Кога се заражда А-А-Н?

 Ние отговаряме:

Най-вероятно след пълната и окончателна победа на феминизма. Всъщност началото е в България през 2002 г. с проекта “White , Male , Straight ”, което в превод означава „ Бял, Хетеросексуален, Мъж”. През 2004 следва осмомартенско продължение „Мъжът в Преход” /виж също и видеоархива video+audio/, а 2006 беше отбелязана с текста на Димитър Камбуров /достъпен само на английски / (In)Visible Masculinities /

Сега, през 2008- ма , ALL ABOUT HIM търси мъжа на златната среда, в разцвета на силите си – стабилен, чаровен, с вътрешна сила и характер.

С две думи ALL ABOUT HIM търси истинския мъж. Друг въпрос е дали ще го намери. Пожелайте ни успех!

 2. Въпрос:

Защо такъв проект?

 Ние отговаряме:

Ми защо не? Проекти всякакви... Но ако толкова искате да знаете, решихме да подкрепим мъжа, заради неравностойното положение, в което е напоследък. Например, според специалисти празнуването на Деня на жената на 8 март създава у мъжете чувство на обърканост и ги разстройва... Е просто не е честно.

Но Ние не искаме някой, особено пък жени, да ни съжаляват, ние не искаме да съжаляваме за това което сме, ние избираме да се чувстваме добре такива, каквито сме!

  3. Въпрос:

Пак ли тоя Венцислав Занков?

Ние отговаряме:

Пак!

 4. Въпрос:

Към кого е насочен този проект?

 Ние отговаряме:

Е, какво намерихте да ни питате?!!! Всеки който се разпознае е добре дошъл в тагет групата ни. Иначе фокусът е предимно върху мъжете във всичките им разновидности: 25-55 годишни мъже от най-различни социални прослойки на обществото, артисти, интелектуалци, среднисти, майстори, работници по потници иии политици по... спици.

А може би искаме все пак и да отворим очите на войнстващите феминистки...

5. Въпрос:

Защо 10 билборда?

 Ние отговаряме:

Честно да си признаем много се чудехме дали да не ги направим 11? Всъщност все още се чудим... Или направо 12. А защо не и така модерното напоследък фатално 13? Но... си останахме традиционалисти. Кръглите числа, а и суми ни харесват повече...

 6. Въпрос:

Има ли награден фонд конкурсът?

 Ние отговаряме:

Че има има... Ама не го даваме просто ей така... Ще трябва да ни изпратите разни неща по мейла и ние ще преценим дали стават. А за материалистите само ще споменем, че голямата награда е колкото една минимална работна заплата... в ЕС. (1000 евро) И на всичкото отгоре наградата ни гордо носи името на Венцислав Занков – нашият куратор на проекта. Честито на печелившите!

 7. Въпрос:

Какво включва проектът?

Ние отговаряме:

Знаете ли, това е една доста обширна тема... Всъщност проектът започва на 8 март и завършва в края на септември... През тази близо половин година ще бъде пуснат сайт на проекта, който ще стартира с анкета за мъжа на празника на жената. Самият конкурс за билборд визии започва от средата на месец март и продължава един месец... След това ще има онлайн гласуване на публиката и селекция на визии за билборд и каталог, както и събитие-изложба на 2 юни, на което ще се връчат наградите и ще се анонсират победителите от селекцията. А през септември ще започне и самата билборд кампания. Е, как ви се струва, а? Ухааа ...

8. Въпрос:

Какви са сроковете на конкурса към А-А-Н?

 Ние отговаряме:

Е сега и срокове? Ми срокове няма, просто трябва да знаете, че ако не изпратите вашите три предложения до средата на април - 15.04.2008, може да се окаже че сте изпуснали шанса на живота си... Е, не унивайте де, все пак ще има и други шансове!

  9. Въпрос:

Защо да участвам в проекта?

 Ние отговаряме:

Ама ако искате участвайте! И все пак не забравяйте, че който не играе – не печели и че късметът ходи по смелите! А сега, на добър час, мъже и жени... Малки и големи... И до нови срещи!

<<A-A-H! home формуляр за участие