Скъпи приятели,

настъпи моментът да обявим официално резултатите от анкетата Всичко за мъжа, с която стартира проектът А–А-Н на 8-ми март.

 

Като начало ще ви обърна внимание на големия интерес и на двата пола към анкетата в полза на жените – малко над 50 % от всички попълнили анкетата са жени. Мъжете пък твърдо не желаят да бъдат жени, докато нежният пол е по-толерантен и набляга на възможността да бъде мъж с отговора: Може би в някой друг живот. Най-разпространената мъжка фантазия е Позата задна прашка, следвана от Жената на съседа. По-равно са гласовете за възловия въпрос - Кога се празнува световният ден на мъжа? - като половината участници са посочили отговора: В сяка първа събота на ноември , а останалите – 2-ри февруари .

 

Мъжката еволюция е определена от мнозинството като: 2 напред – една назад, следвано от класическия отговор - С каса бира в ръка! По равно са разпределени и отговорите на въпроса Как общуват мъжете? – С юмуруци и псувни и С повдигане на вежди!

От резултатите става ясно, че мъжът узрява – Когато – тогава!, Работи повече и изживява по-силен стрес през 21 век, както и че Наи-големите Му предимства са това че носи тежко и носи на бой. Най-силният мъжки страх е, че Не изкарва достатъчно пари, а най-немъжкото поведение е: Да изпере, изглади и изчисти къщата преди жената да се е върнала.

 

От отговорите се разбира, че отношението на мъжете към брака и децата е: Иска, но не му стиска; а фаворит сред тайните мъжки страхове е: Да не му стане когато трябва. Според анкетата мъжете са агресивни - Когато някой ги предизвика; а сред любимите мъжки хобита са: Б ира, вино, ракия , уиски, водка, джин, джинджифил... и малко коктейли, както и разбира се - Ж ени, момичета, приятелките на приятелите .

 

За мнозинството метросексуален мъж е бисексуален мъж, превъзходството на силния над слабия пол е в това, че мъжете са: По-космати, а истинските мъже са: На изчезване!

 

Анкетата посочва, че жените искат от мъжа категорично - Любов и грижа, а за да бъде истински на един мъж му трябва -Сутрешна ерекция.

 

Сред най-големие мъжки проблеми пък е посочена Липсата на мъжка компания и цикъла на жената, докато Мъжът на 3-тото хилядолетие е разпознат като: Работник в супермаркет.

 

И накрая да спомена, че огромното мнозинство е отговорило правилно на първия въпрос – Какво е А-А-Н? – Проект Всичко за мъжа. Благодаря ви за вниманието!

 

към анкетата>>